dijous, 7 de juny del 2012

"Escrache" al regidor #LlibertatRubenIAndreu el passat 2 de juny‏

Davant d'algunes acusacions fetes per part del Districte cap al grup d'activistes en suport a la Llibertat de Rubén i Andreu, ens veiem en la obligació de fer públiques aquestes imatges, on es pot veure com van anar els fets i com fins i tot, certes persones van intentar impedir aquesta filmació per a que no tinguéssim una altre versió diferent a la seva...









Volem aclarir que la nostra acció, en cap moment, tenia intenció de pertorbar el desenvolupament normal del Firentitats d'enguany, doncs ens considerem part activa de les entitats i del teixit associatiu del barri. Demanem disculpes a les persones alienes a l'equip de govern que es poguessin sentir ofeses o violentades per la nostra protesta.
Tot i que cal aclarir (com es pot veure al vídeo) que l'acció va transcórrer força tranquil·lament en comparació amb el que estan patint els nostres companys i el més de centenar de represaliats per la vaga.

Reiterem que lamentem profundament si alguna persona de les entitats santsenques organitzadores del Firentitats es van sentir ultratjades o boicotejades, més enllà del regidor i els del seu partit.

La situació d'empresonament preventiu és un fet excepcional i molt greu davant la qual cal una resposta decidida del teixit associatiu. I una d'elles es tractar d'assenyalar directament els responsables d'aquest govern lliberticida, com ho són els regidors de CIU i el PP. La violència i la desmesura de les accions represives han començat per iniciativa d'aquest govern. Que se sentin perseguits tal i com ens hi sentim nosaltres pel simple fet de voler una societat millor!

  1. Exigim la immediata posada en llibertat de l'Andreu i el Rubén, sense càrrecs ni fiança de cap mena. 
     
  2. Considerem que s'està vulnerant la presumpció d'innocència i s'està aplicant la presó preventiva de manera completament injustificada.
  1. Demanem la retirada de tots els càrrecs, multes i responsabilitats civils o penals contra els i les represaliades polítiques en motiu de la vaga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada