Accions Solidàries

18/06/2012                                                                                                                                                                                                    

Moció presentada per la CUP de Sallent. Aprovada per tots els grups municipals excepte CIU

 

Moció de la CUP contra la repressió policial i judicial als Països Catalans

Els Països Catalans estem patint una crisi econòmica i social molt profunda i amb efectes molt durs per al conjunt de la població. Malgrat això, cap dels responsables d’aquesta crisi ha assumit cap mena de responsabilitat política o penal. Tothom pot veure com ni els banquers que han especulat de forma fraudulenta, ni els polítics acusats de corrupció, han patit una persecució tan dura per part de la Justícia com han patit altres sectors socials.

En canvi, la repressió policial i judicial s’ha incrementat de forma considerable contra totes aquelles persones i organitzacions que es mobilitzen i lluiten contra la pèrdua dels nostres drets nacionals i socials.

Arran de la vaga general del passat 29 de març, els Mossos d’Esquadra ja han detingut un total de 106 persones. 4 vaguistes van estar unes setmanes en presó preventiva fins que l’Audiència Provincial va desautoritzar al Jutge i va decretar-ne la llibertat amb càrrecs. El dimecres 30 de maig, dos vaguistes van ser empresonats de nou de forma preventiva, per fets presumptament ocorreguts el passat 29 de març en motiu de la Vaga General. Un d’ells, el Rubén, va ser posta en llibertat sense fiança dilluns passat, l’Andreu Curto encara hi continua. Ja porta 20 dies a la presó.

El despropòsit arriba a extrems delirants quan parlem del cas de Laura Gómez, secretaria d’organització de la CGT, que va estar empresonada durant setmanes. A Gómez, de 46 anys, se li imputen els delictes de desordres públics, incendi, coaccions i el delicte relatiu a l’exercici dels drets fonamentals i les llibertats públiques. Segons la CGT, li demanen 36 anys de presó, sobretot per la imputació d'incendi referent a una acció que es va realitzar davant la Borsa consistent en cremar una capsa amb bitllets de mentida.

També cal destacar la creació d’una web amb fotografies de persones per part del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, que ha causat molta polèmica per la seva dubtosa legalitat. S’han inclòs fins i tot fotografies de menors d’edat, un d’ells de 15 anys.

Per tots aquests motius, el grup municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) a l’Ajuntament de Sallent, proposa l’adopció dels següents acords:

1. Creiem fermament que la repressió policial i judicial no soluciona cap conflicte de naturalesa política o social, i per tant cal apostar per solucions globals que minimitzin els motius que originen aquest conflicte.

2. Demanem la llibertat immediata de la persona que està en presó provisional ja que entenem que aquesta mesura s’ha aplicat de forma desproporcionada.

3. El dreta a la llibertat és un dret fonamental. Demanem que la figura de presó provisional no s’utilitzi per a castigar, atemorir ni reprimir, i que només s’apliqui segons els preceptes legalment establerts i quan sigui totalment indispensable: risc de fuga, perill per a la seguretat ciutadana, etc.

4. Demanem a les autoritats policials de les administracions autonòmiques i estatal que aturin la repressió contra aquells sectors socials que lluiten per una societat més justa.

5. Traslladar aquest acord a la Generalitat de Catalunya, al Govern de les Illes Balears, a la Generalitat Valenciana i al Govern de l’Estat Espanyol.

Sallent, a 18 de juny de 2012

 

17/06/2012                                                                                                                                                                                                    

  La marxa de cotxes per la Llibertat de l'Andreu acaba amb una concentració a les portes del CP Brians I

@AlertaSolidaria

 

16/06/2012                                                                                                                                                                                                    

Concentració Dissabte 16 de Juny a València

El passat dissabte 16 de juny una cinquantena de persones es concentraren davant la Delegació de Govern de València per demanar la llibertat del company de Maulets Andreu.

Sota el lema "Andreu llibertat! Prou repressió, solidaritat i acció directa", les manifestants han demanat, durant més d'un hora,  la llibertat d'Andreu amb proclames  com "Prou repressió, Andreu llibertat" , "Hem perdut la por, Andreu Llibertat" o "La repressió no ens aturarà", al ple centre del cap-i-casal sota la mirada atenta de les vianants.


Al llarg de la darrera setmana també  s'han desplegat quasi una desena de pancartes i murals, convocant a la concentració i demanant l'immediat alliberament d'Andreu.


Des de València tot el nostre suport i solidaritat amb l'Andreu, per  què si ens toquen a una ens toquen a totes!La repressió no ens aturarà! Visca les joves que lluiten! 

16/06/2012                                                                                                                                                                                                    

Concentració Dissabte 16 de Juny a Vilafranca

Dissabte 16 de juny, a les 20h, una cinquantena de persones d'arreu de la Vegueria Penedès, entre ells Igualada, Capellades, Sant Sadurní d'Anoia, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes... es van concentrar a la plaça de la vila de Vilafranca del Penedès per denunciar les repressions viscudes arreu dels Països Catalans, amb especial èmfasi al judici que tenen els companys de Mallorca aquest dilluns 18 de juny i exigint la llibertat del company Andreu de Tortosa. També es va recordar els diversos casos repressius que companyes del Penedès estem patint. La concentració va quedar desconvocada després de llegir el manifest unitari i penjar la pancarta al centre de la Vila.

Des del Penedès, seguirem treballant per la llibertat del nostre poble i per combatre el sistema capitalista que cada dia oprimeix més a les treballadores!!

La lluita continua. Llibertat presos polítics!
Vilafranca del Penedès, 16 de juny de 2012. Països Catalans.

 


 

16/06/2012                                                                                                                                                                                                    

  Centenars de persones demanen la Llibertat de l'Andreu en una manifestació a Tortosa

 Durant tot el dia milers de persones s'han mobilitzat arreu dels Països Catalans: Barcelona, València, Palma, Girona, Tarragona, Manresa, Lleida, Manlleu, Castelló de la Plana, Vilafranca del Penedès i Alacant, sota el lema Ni retallades, ni repressió, ni reforma laboral. Andreu llibertat!

Des del grup de suport s'ha destacat que lluny del silenciament i el
desgast que pretenen accions repressives com l'empresonament d'Andreu, durant els 18 dies que han passat des de la seua detenció, les mostres de suport, les adhesions i les mobilitzacions s'han anat multiplicant arreu del territori.

Més de mig miler de persones han participat en la manifestació de
Tortosa. La marxa ha estat encapçalada per familiars i amics d'Andreu amb la pancarta que deia “Andreu llibertat”, en segon lloc representats d'entitats i organitzacions socials, sindicals, polítiques i culturals adherides al grup de suport han portat una pancarta amb el lema “Ni retallades, ni repressió, contra la reforma laboral”. Entre els representants socials hi havia portaveus d'USTEC, CCOO i UGT, així com diversos càrrecs polítics del territori (Paco Gas,  Alcalde de Roquetes, o Cinta Galiana, Josep Monclús i Alícia Gamundi, regidors de Tortosa), membres de moviments socials i plataformes ciutadanes (com la Plataforma en Defensa de l'Ebre, l'Acampada Tortosa 15M...),  o representants culturals com Emigdi Subirats, vicepresident d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre, la colla de Gralles i Dolçaines de Jesús o els Dimonis de Vinaròs, d'entre altres.

La manifestació s'ha aturat davant la seu de CiU per tal d'assenyalar
“els culpables de la situació de vulneració dels drets fonamentals en què avui en dia es troba Catalunya”. També s'ha destacat que el cas de l'empresonament d'Andreu no és un fet aïllat, hi ha centenars d'Andreu castigats i criminalitzats per defensar un món més just, però a ell li han privat el seu dret més fonamental, la llibertat”. Alhora, s'ha demanat a CiU i al govern de la Generalitat que es persegueixi els veritables culpables de la greu situació social i econòmica que estem patint: polítics corruptes, especuladors, banquers... En aquest sentit, durant el seu recorregut, la manifestació s'ha aturat davant les oficines de La Caixa, també s'han cridat lemes com: “Andreu llibertat, Millet a la presó”, “Prou retallades”, “Li diuen democràcia i no ho és”...

En acabar l'acte, davant la delegació del Govern de la Generalitat de
Catalunya a les Terres de l'Ebre, s'han fet diverses intervencions en què s'ha destacat que “avui ja fa 18 dies que Andreu no té llibertat” i també s'ha llegit una carta escrita per ell mateix i enviada des de Brians.

Cal destacar, a més, que aquesta mateixa setmana, el seu company Rubén
va ser deixat en llibertat sense fiança “perquè presentades les proves policials, el jutge va considerar que no procedia la presó preventiva”. El fet que Andreu, després de 18 dies, no tinga un jutjat assignat, fa que s'estiga endarrerint de manera inexplicable el seu procés.

Des del grup de suport s'ha anunciat que el proper 29 de juny es farà
un concert amb músics i grups ebrencs en solidaritat amb el jove empresonat.

http://andreullibertat.wordpress.com/ 12/06/2012                                                                                                                                                                                                    

Solidaritat des de l'Alacantí

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=c532c34670&view=att&th=137dd741b7897bc4&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P83UHbJAz_q-rYdvAH0gPOa&sadet=1339537887314&sads=znWaPhSQ_doY4tAPg3TiY5J4QB4

 

10/06/2012                                                                                                                                                                                                        

L'homenatge als encausats del 92 esdevé un crit contra la repressió

Una generació d'independentistes units contra la repressió. La foto de família de tots els militants que ara fa 20 anys van patir la persecució indiscriminada instruïda pel jutge espanyol Baltasar Garzón va obrir i tancar l'acte d'ahir a Olot, en què per primer cop se'ls va homenatjar per la seva lluita en defensa de les llibertats del poble català. A l'acte, es va projectar en prímicia el documental L'Operació Garzón contra l'independentisme català [galeria de fotos].

 

Un teatre ple de gom a gom amb centenars de persones va rebre amb forts aplaudiments els represaliats, que en el moment de pujar a l'escenari per ser homenatjats van desplegar una pancarta amb el lema "Andreu i Rubén llibertat". Així van tancar l'acte, condemnant la repressió de l'any 2012: Amb una pancarta de solidaritat amb els dos vaguistes en presó preventiva, Andreu Curto i Rubén Marín. A més, van signar tots plegats que enviaran a Can Brians, on estan internats, donant-los suport. "Esperem veure-us ben aviat al carrer per continuar la lluita", diu la missiva manuscrita, que podeu llegir aquí.

 

Segueix llegint: http://www.llibertat.cat/2012/06/homenatge-als-encausats-del-92-esdeve-un-crit-contra-la-repressio-18188


Acte de dissabte 9-J a Olot 

 

10/06/2012                                                                                                                                                                                                     

Representants de l'Esquerra Independentista fan arribar la seua solidaritat a Tortosa

A Tortosa s’ha celebrat una roda de premsa, convocada per Alerta Solidària (l’organització antirepressiva de l’Esquerra Independentista) amb la participació del Grup de Suport de les Terres de l'Ebre a Rubén i Andreu.

Amb més de 50 independentistes vinguts d'arreu dels Països Catalans. Molts d'ells van ser detinguts a partir de les mobilitzacions de la darrera vaga general, en la coneguda com Primavera valenciana i les protestes en defensa de la llengua a Mallorca. Membres de les diferents organitzacions de l’Esquerra Independentista, com per exemple la CUP, Maulets i el SEPC.

Un moment emotiu de l'acte ha estat la lectura de la carta d'Andreu escrita des de la presó de can Brians. Per a ell, estava reservada una cadira que en tot l'acte ha quedat buida.

Durant la roda de premsa, el portaveu d’Alerta Solidària, Xavier Pellicer, ha remarcat el caràcter solidari de l'acte, evidenciant que “som aquí per donar de nou la cara i enfrontar-nos a la repressió”. Ha denunciat que “la política repressiva del conseller Felip Puig a Catalunya i del govern espanyol al País Valencià i a les Illes Balears ens recorden la fragilitat de la democràcia”. “La gent cada vegada està més indignada i surt més al carrer per qüestionar el sistema econòmic i els responsables de la situació actual”. Tot i això s’ha anunciat “que continuarem sortint al carrer per defensar els nostres drets i denunciar els veritables culpables de la crisi: polítics, banquers i especuladors”.

També ha parlat Laia Fontanet, portaveu del Grup de Suport. Ha llegit una carta escrita per Andreu des de la presó, on ha volgut “agrair les mostres de solidaritat que està rebent”.

La portaveu ha anunciat que el proper dissabte 16 de juny es faran concentracions de suport a Andreu i Rubén arreu dels Països Catalans, destacant la convocada a Tortosa i que sortirà de la plaça Alfonso a les 19,00 hores. Les altres mobilitzacions es faran a Barcelona, València, Palma, Girona, Castelló, Tarragona, Lleida, Alacant, Manlleu, Vilafranca del Penedès i Manresa.

La cadira buida també podria haver estat ocupada per Víctor de Reus o Juanma de La Garriga. Dos independentistes que tampoc no han assistit a l'acte en aquest cas per la prohibició que els pesa des dels jutjats de Barcelona d'assistir a qualsevol tipus de mobilització. D'ells dos també s'han llegit dues cartes.

La jornada ha acabat amb un dinar per a 150 persones organitzat pel Casal Popular Panxampla per recollir fons per a la família d'Andreu.Visualitza el vídeo de la roda de premsa al següent enllaç: http://vimeo.com/43960760

 

08/06/2012                                                                                                                                                                                                     

Comunicat en relació amb l'onada repressiva d'aquests dies a Lleida

El passat dimecres 6 de juny a partir de les 12 del migdia eren detinguts tres joves estudiants quan sortien de l’acampada de la Universitat de Lleida de la qual participaven, als quals es sumava una detenció d’un quart estudiant unes hores més tard. Després de les detencions, fins a un centenar de persones es van aplegar davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra per exigir la llibertat dels tres detinguts. Durant el transcurs de la concentració solidària, els Mossos d’Esquadra van carregar indiscriminadament contra els concentrats detenint el pare d’un dels detinguts, al qual van deixar anar de la comissaria dels Mossos hores després acusat d’atemptat a l’autoritat.

El matí del dia següent, una trentena de persones es van concentrar davant dels Jutjats de Lleida per exigir la llibertat sense càrrecs pels detinguts. Passades les 3 de la tarda, els quatre detinguts sortien en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se als jutjats cada 15 dies.

A la tarda de dijous, es produïa una nova detenció d’un estudiant acusat pels mateixos fets que la resta. Tal i com es va procedir amb la resta de detinguts, el jove va passar la nit a comissaria i no ha estat fins avui divendres al matí que ha declarat als Jutjats de Lleida i ha sortit en llibertat amb càrrecs, recolzat per una concentració solidària a les portes dels Jutjats.

Hores després de la posada en llibertat del darrer detingut, una jove que estava pendent de localització i detenció pels mateixos fets, s’ha personat als Jutjats de Lleida, evitant així la seva detenció, i amb l’obligació de declarar davant del jutge el proper dimecres.

Als joves detinguts se’ls acusa de desordres públics, danys, lesions i violació de domicili jurídic en motiu de la manifestació de la vaga d’ensenyament del 22 de maig, una vaga emmarcada en la lluita per la defensa de l’educació pública, contra la pujada de les taxes universitàries i l’estratègia universitària 2015.

Entenem que els successos d’avui són fruit de l’estratègia política que estem vivint els darrers mesos arreu del país i que busca reprimir i criminalitzar tots aquells que lluitem per un sistema més just i igualitari. Detencions com aquestes demostren com el Govern de la Generalitat, amb l’ajuda del seu aparell de repressió, no escatima esforços en intentar fer callar aquells que lluitem per transformar aquest sistema.

Les lluites en defensa dels nostres drets socials i en contra de la injustícia d’aquest sistema són totalment legítimes, és per això que exigim l’absolució dels joves encausats i ens reafirmem en la lluita com l’únic camí de defensa dels nostres drets socials.

La situació viscuda aquests dies ha demostrat com la solidaritat és més forta que la seva repressió, i que davant dels seus atacs, nosaltres respondrem fermament, sabedors de la legitimitat de la nostra lluita. Així mateix, emplacem a la resta de veïns i veïnes de Lleida a sumar-se a les iniciatives i convocatòries que vagin sorgint a partir d’ara.

NO ENS FARAN CALLAR, HEM PERDUT LA POR! ABSOLUCIÓ JOVES ENCAUSATS!
LLUITA I SOLIDARITAT: L’ÚNIC CAMÍ!

Lleida, 8 de juny de 201206/06/2012                                                                                                                                                                                                     

Tot el PassaCarrers de la Patum passa per davant de la Pancarta al Casal Panxo 

 


06/06/2012                                                                                                                                                                                                     

Una pancarta portada per familiars d’Andreu encapçala la manifestació contra les retallades a Tortosa

Més de 1500 persones s’han manifestat pels carrers de la capital ebrenca en defensa dels serveis públics i contra les retallades.

El dimecres 6 de juny més de 1500 persones d’arreu del territori s’han manifestat pels carrers de Tortosa per a mostrar el seu malestar vers les retallades i el desmantellament del serveis públics.

La marxa ha estat encapçalada per una pancarta amb el lema Ni retallades ni repressió, Andreu i Rubén llibertat, portada per familiars del jove tortosí empresonat fa avui una setmana.

Des del grup de suport de les Terres de l’Ebre s’ha agraït als convocants aquest gest solidari cap als dos joves empresonats i s’ha valorat molt positivament que els sindicats i els moviments socials del territori també els donin suport, ja que les acusacions estan contextualitzades en la vaga general del 29 de març i la lluita pels drets socials i laborals.

Durant el recorregut de la manifestació s’han sentit crits com “llibertat Rubén i Andreu” o “Millet a la presó, vaguistes al carrer”, de la mateixa manera, ha estat molta la gent que ha col·laborat econòmicament fent donatius a la campanya. En acabar la manifestació, la mare d’Andreu ha llegit un comunicat del Grup de suport i ha agraït el suport que s’està rebent per part de gran part de la ciutadania.

La manifestació estava convocada per la Plataforma per l’Ensenyament, Plataforma per la Salut, Junta de Personal d’Ensenyament, juntes i comitès de personal de la URV, junta de personal de l’Hospital Verge de la Cinta, Junta de personal de Primària, Casal Popular Panxampla, Acampada Tortosa, Consell d’estudiants de la URV, comitè d’empresa de l’Ajuntament de Tortosa i els sindicats CCOO, UGT, USOC, SEPC, USTEC, SATGE, ASPEC, CATAC i ANPE.


04/06/2012                                                                                                                                                                                                     

Els mossos identifiquen 24 veïnes a Vilassar en una concentració pels vaguistes del 29-M empresonats

Cap dels presents a la concentració solidària de Vilassar de Mar, que es convocava per donar suport i demanar la llibertat dels represaliats Rubén i Andreu, es podria haver imaginat de quina manera acabaria (vídeo) tot plegat. Fonts externes i veïns ja havien avisat als assistents del fort contingent policial que rondava per la vila. Això els va semblar totalment estrany i fora de lloc ja que durant la concentració de la setmana anterior a Mataró tot s'havia produït amb absoluta normalitat. Què havia de passar a Vilassar de Mar, una població amb 100.000 habitants menys? La resposta a aquesta pregunta no la tenia gens clara el cap dels mossos, que custodiava el consistori. Per això va demanar a tots els allí presents que s'identifiquessin voluntàriament o enviaria a les unitats antiavalots per què ho fessin a la força. Les persones, algunes a títol individual i d'altres provinents de diferents col·lectius com Maulets o el 15-M van fer notar la seva disconformitat perquè tan sols s'estaven concentrant de manera pacífica. (...)

Segueix llegint a Setmanari la Directahttp://www.setmanaridirecta.info/noticia/vint-quatre-identificacions-una-concentracio-pels-vaguistes-represaliats

 

03/06/2012                                                                                                                                                                                                     

 Sants clama per la llibertat dels vaguistes presos

El 3 de Juny a les 12 del matí es va fer una manifestació, convocada per l’Assemblea del Barri de Sants amb el recolzament de varis col·lectius i organitzacions d’arreu, que va aplegar un miler de persones. La manifestació va recórrer els carrers del barri de Sants, començant a la Plaça Joan Peiró, seguint pel passeig de Sant Antoni, fins arribar a Plaça de Sants. En aquest punt, la mare d'en Rodrigo Lanza, empresonat pels fets del 4F, va llegir un comunicat on denunciava que la Junta de Tractament li ha retirat el 3r grau penitenciari -tornant-lo a mòdul tancat i impedint d'aquesta manera que surti del CP Quatre Camins per anar a treballar-. Seguint per carretera de Sants direcció el Districte de Sants-Montjuïc, on es va llegir el comunicat de l’ABS en solidaritat amb els companys presos i demanant la seva llibertat. El recorregut va seguir pel carrer Moianès, girant per Vilardell, fins arribar al carrer Hostafrancs a l’alçada de la seu local de CiU, on es van enganxar, a la porta, adhesius amb el lema Ni retallades, ni repressió i Andreu i Rubén llibertat, al terra s’hi ha fet una pintada amb aquest últim lema, davant la porta de la seu de CiU, senyalant els culpables. Seguidament la manifestació va ser desconvocada.
@ibaiKNY
 Inici de la Manifestació a la Plaça Joan Peiró


@Ignasi_Brk
Manifestació ocupant els 4 carrils de Carretera de Sants
@SantsTV
S'assenyala a CIU com a principals culpables de l'empresonament

 

03/06/2012                                                                                                                                                                                                     

Roda de premsa presentació del grup de suport de les Terres de l’EbreGrup de Suport de les Terres de l'Ebre

 

03/06/2012                                                                                                                                                                                                     

Catifa de flors a Argentona (Maresme) en suport a Andreu i Ruben. 

Prou retallades!


03/06/2012                                                                                                                                                                                                     

Cassolada solidaria amb Rubén i Andreu al barri de Lavapies (Madrid)

 

 

02/06/2012                                                                                                                                                                                                     

L'Assemblea de Barri de Sants fa públic el Manifest de Suport a les encausades
02/06/2012                                                                                                                                                                                                    

"Cassovila" aquest matí a Sant Andreu

 @adestemps
pic.twitter.com/jQiISnbE


@adestemps
pic.twitter.com/c3nPDsJu


@adestemps
pic.twitter.com/TMO3NWGr
02/06/2012                                                                                                                                                                                                     


 Vídeo de la Concentració a Tortosa

                                                       @AndreuLlibertat

 

01/06/2012                                                                                                                                                                                                     

Molins de Rei demana l'alliberament dels vaguistes detinguts i empresonats

L'Ajuntament de Molins de Rei (Baix Llobregat) s'ha posicionat en contra de la repressió policial i judicial ha demanat l'alliberament i absolució de totes les persones que s'han detingut i empresonat pels incidents de la vaga general del 29 de març.

El ple municipal de dijous a la nit va aprovar una moció de la CUP amb els quatre vots a favor d'aquesta formació, els quatre d'Iniciativa per Molins de Rei i els dos d'Esquerres per Molins de Rei. Els cinc regidors del PSC es van abstenir i els cinc de CiU i el del PP hi van votar en contra.

 

01/06/2012                                                                                                                                                                                                    

Crònica concentració solidaria a Burgos


El pasado viernes 1 de Junio en Burgos la Asamblea de gamonal convoco una concentración solidaria con los compañeros detenidos y presos por participar en la huelga del 29 de marzo frente a la subdelegación del gobierno. Personas solidarias gritaron “Libertad! Libertad! a los presos por luchar!” con pancartas que ponían “Llibertat Andreu y Rubén” y  “Encerráis a los que luchan para defender a los que viven de nuestra miseria”.

Las políticas de miedo y represión están siendo el pan de cada día para todas aquellas personas que decidimos  denunciar de forma activa a un sistema cada vez más injusto y depredador. Esta vez,  Ruben y Andreu son los que están sufriendo las tácticas represivas, que de forma intencionada, buscan amedrentar y confundir a toda persona a la que le es imposible permanecer ajena a los saqueos y tropelías los poderosos  realizan de forma cada vez más descarada.


Pero lejos de asustarnos, algunos no comprenden que la solidaridad puede vencer al miedo que quieren infundir, despertando aún más las conciencias y reafirmando los sentimientos de lucha. Prueba de ello,  fue la concentración del Viernes 1 de Junio frente a la subdelegación de gobierno en Burgos en la que, a pesar de la lluvia, unas cuantas personas quisimos mostrar públicamente nuestra repulsa hacia quienes deciden encarcelar a los disidentes pero sobre todo quisimos demostrar a Ruben y Andreu que no están solos.


Extendamos la solidaridad a cada rincón de este planeta… que se oiga la rabia…

…Continuara…
 Imagen2                       Imagen1

01/06/2012                                                                                                                                                                                                    

Pancarta al concert d'aniversari del Casal de Joves de les Corts 

 

01/06/2012                                                                                                                                                                                                    

Acampada Tortosa demana la llibertat d'en Rubén i n'Andreu al programa Divendres de TV3

A partir del minut 2 aproximadament, aprofitant que aquesta setmana el programa Divendres de TV3 retransmet en directe des d'Amposta, Acampada Tortosa 15M, juntament amb altres col·lectius del territori i gent espontània i solidària que s'ha afegit, han realitzat un acte de protesta pels nostres companys Andreu i Rubén empresonats per la vaga del 29M. No pararem fins que no estiguin a casa.

01/06/2012                                                                                                                                                                                                     

 Accions solidàries durant els dos dies següents a l'empresonamentMolins (via CUP-Molins)
  Manifestació a Molins de Rei per la llibertat dels vaguistes presos Sabadell
Tarragona


Reus

 
Vilafranca


Igualada


CapelladesOlot
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEidWQDM9CtuER-EZoNBgzmVsOMd8_mAzS429VFPt4LpkbrVeIRd2Udkm2ZJMqLZdQSBuazx3Zzez1hx6Mlieaf_ZMDqqZZ_-7iXHZ-eSZQf4SJL3ROWm5cDDCUTTLD5VGICzqBqYDSfQCs/s1600/577596_183919315068557_1884683


Premià de Mar
   Mataró
skunp.jpg Terrassa
 pic.twitter.com/LbuA5UCB


Cardedeu
pic.twitter.com/M7iNqDaBValència
pic.twitter.com/TPpOclCl


San Cugat del Vallès
pic.twitter.com/ZIxxJ4UW


Lleida


https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=c532c34670&view=att&th=137e5bfb23c3763e&attid=0.2&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P83UHbJAz_q-rYdvAH0gPOa&sadet=1339615062782&sads=Rcf9Ui8n7TnUM0vrIsPyfCZIx30&sadssc=1

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=c532c34670&view=att&th=137e5bfb23c3763e&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P83UHbJAz_q-rYdvAH0gPOa&sadet=1339615066856&sads=DARGC6r7bKTf3iImZmLSsCxelAw


Vilassar de Mar
pic.twitter.com/Wt1N1fN3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada